Uživatel: nepřihlášen

e-Shop

Přihlásit

jméno
heslo

přihlásit

nová registrace

Knihy

Zasílání novinek

uložit

Vložením a odesláním své emailové adresy budete informováni o všech novinkách. Zasílání lze zrušit zde.

TOP 5 eShopu

Anketa

Počítadlo

Naši partneři

Facebook

Ochrana osobních dat

Ochraně zabezpečení vašich osobních údajů věnujeme zvýšenou pozornost. Pomocí celé řady dostupných zabezpečovacích technologií a postupů pomáháme chránit vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, použitím nebo zveřejněním. Údaje, které nám poskytnete, uchováváme na počítačových serverech s omezeným přístupem, jež se nacházejí v zabezpečených zařízeních.

Údaje, které shromažďujeme v souvislosti s vaší osobou, či firmou, slouží výhradně k poskytnutí či doručení vyžádané služby či produktu a k zasílání obchodních nabídek. Mohou obsahovat vaše jméno a příjmení, titul, název vaší společnosti nebo organizace (případně IČ), váš kontaktní e-mail a telefon, adresu do práce nebo domů a další údaje, které jsou potřebné k realizaci nabízených služeb či doručení zboží, které jste si u nás objednali.

Jsme si vědomi významu ochrany osobních údajů a soukromí našich zákazníků, a z těchto důvodů při uchovávání a zpracování Vašich osobních údajů postupujeme v souladu s platnými právními předpisy, zejména se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, se zákonem č.127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, a dále dle příslušných ustanovení Občanského zákoníku. 

 

Regionální poradci | Výměna odkazů | Otázky-Odpovědi | Formulář na dotazy
Dokumenty ke stažení | Obchodní podmínky a reklamační řád | Ochrana osobních dat
Send mail to webmaster with questions or comments about this web site.
Copyright © 2010 Michael Moder®. All rights reserved. Všechna práva vyhrazena. Michael Moder® is registered trademark.
Veškerý obsah webu www.kosmetika-mrtvemore-drnona.cz je chráněn autorským zákonem. Kompletní právní specifikace.
Naposledy aktualizováno: 16. srpna 2012 | webdesign - Kryštof Doležal, DiS.